Volledig beheer van uw bedrijf

  • Beheer uw offertes online en zet ze om in offertes
image
image
image
image
image
image
image
image

Volledig beheer van uw bedrijf

Beheer uw offertes online en zet ze om in offertes

Snelheid, beschikbaarheid, hogere inkomsten
Wie heeft er niet van gedroomd om de tijd die wordt besteed aan administratieve en soms saaie taken onder controle te houden?

Efficiënt, gemakkelijk, tijdbesparend

Devis facile zal uw dagelijkse metgezel worden.

  • Je bouwt een klantenbestand op
  • Toegang tot uw offertes online, waar u ook bent
  • Aanmaken, wijzigen, verzenden: alles in één applicatie
  • Werkt op computers, tablets en smartphones
  • Een constante weergave van al uw koersen op elk moment.

Offertes van uw klanten in real time

Omzetting in bestellingen
en bestellingen in facturen

Eenvoudig beheer aangepast aan KMO's

Mogelijkheid tot exporteren van facturen

Tijdsbesparing
Rendement op investering

Betere geloofwaardigheid bij uw klanten

Volledig beheer van uw bedrijf Beheer uw offertes online en zet ze om in offertes

Optimaliseer uw offertebeheer met Offerte Gemak: Snelheid, Beschikbaarheid en Toename van Uw Winst!

Als professional weet u hoe belangrijk het is om uw tijd zo efficiënt mogelijk te besteden aan administratieve taken, die vaak tijdrovend zijn. Hier komt Offerte Gemak in beeld om uw leven gemakkelijker te maken!

Met Offerte Gemak krijgt u een complete oplossing om uw offertes effectief te beheren. Onze applicatie biedt u een scala aan tools om uw offertes te maken, beheren, verzenden en volgen via het internet, waar u ook bent en op elk apparaat: computers, tablets of smartphones.

Met Offerte Gemak kunt u:

- Een klantendatabase opbouwen: U krijgt toegang tot een volledige lijst van uw klanten, waardoor u tijd bespaart bij het invoeren van informatie en een geschiedenis van uw zakelijke relaties kunt bijhouden.

- Uw offertes online raadplegen waar u ook bent: U kunt uw offertes raadplegen en beheren vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet, waardoor u flexibeler bent in uw dagelijkse management.

- Offertes maken, aanpassen en verzenden op één plek: Geen heen en weer geslinger tussen verschillende beheertools meer, met Offerte Gemak kunt u uw offertes maken, aanpassen en verzenden vanuit één gebruiksvriendelijke applicatie. U kunt ook uw offertes aanpassen door uw logo, algemene voorwaarden en nog veel meer toe te voegen.

- Uw offertes optimaliseren voor een professionele uitstraling: Offerte Gemak biedt u de mogelijkheid om tags (titels, beschrijvingen) toe te voegen aan uw offertes, waardoor de zoekmachineoptimalisatie wordt verbeterd en u een professionele uitstraling kunt geven aan uw prospects.

- Uw offertes in real-time volgen: Offerte Gemak stelt u in staat om in real-time de status van uw offertes te volgen, te weten of ze zijn geopend, bekeken, geaccepteerd of geweigerd. U kunt ook automatisch uw prospects herinneren aan niet-gevalideerde offertes, waardoor u uw conversiekansen kunt maximaliseren.

- Tijd besparen en georganiseerd blijven: Met Offerte Gemak heeft u constant zicht op al uw offertes op elk moment, waardoor u tijd bespaart bij het zoeken naar informatie en georganiseerd blijft in het beheer van uw commerciële activiteiten.

Laat administratieve taken u niet vertragen bij het uitbreiden van uw bedrijf. Kies voor Offerte Gemak en profiteer van een complete en efficiënte oplossing voor het beheren van uw offertes online. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze aanbiedingen en verhoog uw winst met geoptimaliseerd offertebeheer met Offerte Gemak!

Onze webdiensten

Ontdek onze andere diensten

Websites op maat

Wij ontwikkelen uw website naar uw beeld, met respect voor uw bedrijfsimago en uw grafisch charter. Lees verder

Webshop / Winkel

Uw bedrijf 24 uur per dag beschikbaar dankzij uw webwinkel Lees verder

Aangepaste webapplicaties

Uw 100% op maat gemaakte webapplicatie Lees verder