Referentie : Beauté concept

 • Online verkoop
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Beauté concept

Online verkoop

Onze werkzaamheden :

 • Creatie van een gedeelde winkel (laag budget)
 • Winkel die een groot aantal artikelen kan verwerken met behoud van een bepaalde snelheid
 • Vergemakkelijken van het opzetten en beschrijven van de verschillende artikelen
 • Beheer van de levering en click en collect
 • Creatie van een aangepast CMS om al het codeerwerk te vergemakkelijken
 • Programmering van php/html/css3/jquery om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
 • Optimalisatie van teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
 • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script
 • Nadeel: het uiterlijk is hetzelfde voor alle winkels, alleen de kleuren en het logo veranderen.
 • Ideaal voor een goede start in de online verkoop

De site :

Als u op zoek bent naar een verfijnd, intiem, ontspannend schoonheidssalon om uw schoonheid te verbeteren, aarzel dan niet om mij te bezoeken
Gepassioneerd, ten dienste van uw welzijn en luisterend oor, zal ik er alles aan doen om u tevreden te stellen
Het instituut Beauté Concept biedt u behandelingen die aan ieder zijn aangepast.

Klant

Beauté concept

Dienst

Network

We zullen een gedeelde online winkel creëren met een beperkt budget, waarbij de nadruk ligt op een pragmatische en efficiënte aanpak.

Voor het ontwerp zullen we een aantrekkelijke visuele uitstraling creëren die past bij de gekozen online verkoopsector. We zorgen ervoor dat de algehele uitstraling van de winkel aantrekkelijk en professioneel is, met een duidelijke en intuïtieve lay-out om de navigatie voor bezoekers te vergemakkelijken.

Het beheer van de producten in de winkel zal worden vereenvoudigd om een gemakkelijke en snelle opzet van de producten mogelijk te maken. We zullen een systeem implementeren voor het beheer van de voorraad, prijzen, beschrijvingen en afbeeldingen van de producten om een soepele winkelervaring te bieden aan klanten.

Het beheer van de levering en het afhalen in de winkel zal worden geïntegreerd in de winkel, zodat klanten hun voorkeurswijze van levering kunnen kiezen bij het afronden van hun bestelling. We zullen aangepaste verzendopties implementeren op basis van de behoeften van de klant, met eenvoudige integratie van externe bezorgdiensten.

Om het beheer van de winkel te vergemakkelijken, zullen we een op maat gemaakt CMS creëren dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de gedeelde winkel. Dit CMS stelt de beheerder in staat om bestellingen, betalingen, voorraad, prijzen en promoties eenvoudig en intuïtief te beheren, zonder geavanceerde technische kennis te vereisen.

We zullen gebruikmaken van programmeertechnologieën zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery om de winkel te ontwikkelen, waarbij we zorgen voor optimale prestaties en een soepele gebruikerservaring.

Om de online zichtbaarheid van de winkel te verbeteren, zullen we de teksten en zoekwoorden optimaliseren om de zoekmachineoptimalisatie (SEO) te vergemakkelijken. We zullen ook een dynamisch script sitemap creëren om de indexering van de site door zoekmachines te optimaliseren en de zoekresultaten te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel de uitstraling van de winkel hetzelfde zal zijn voor alle gedeelde winkels, we opties voor aanpassing zullen implementeren, zoals het aanpassen van kleuren en het logo, om elke winkel een unieke visuele identiteit te geven.

Samengevat zal de creatie van een gedeelde online winkel met een beperkt budget pragmatisch en efficiënt worden uitgevoerd, met de nadruk op eenvoudig beheer, technische prestaties en online zichtbaarheid om een optimale winkelervaring voor klanten te bieden.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.