Referentie : Manola

  • Restaurant
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Manola

Restaurant

Onze werkzaamheden :

  • Creatie van een aantrekkelijk beeld gekoppeld aan een kwaliteitsvolle restaurantomgeving
  • Co-existentie van 3 restaurants op één site met een coherent imago
  • Weergave van menu's en foto's van gerechten
  • Online reservering via reserveringsmodule
  • Creatie van een aangepast CMS om al het codeerwerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om optimaal visueel comfort te bieden aan de bezoekers
  • Optimalisatie van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De website :

DE BESTE THAI RESTAURANTS IN BRUSSEL- Al meer dan vijf jaar verwelkomen de Manola restaurants u in het hart van Brussel, België. Kom en ontdek de rijkdom en de smaken van de Thaise gastronomische gerechten.

OP HET NIVEAU - De Brusselse Thaise restaurants van Manola serveren u in een zen-sfeer en een decor dat zowel modern als traditioneel Thais is, een verfijnde keuken met typisch Thaise gerechten op basis van verse producten. Onze chef selecteert de beste Thaise recepten om u unieke en voorouderlijke smaken te laten ontdekken. Kenners zullen de authenticiteit van de smaken van de meest gerenommeerde Thaise gerechten herkennen.

Klant

Manola

Dienst

Network

We zullen een aantrekkelijke visuele uitstraling creëren die gerelateerd is aan de wereld van hoogwaardige horeca.

Er zal rekening worden gehouden met een consistente visuele uitstraling voor de drie restaurants op één website.

De menu's en foto's van de gerechten worden op aantrekkelijke wijze weergegeven om de culinaire aanbiedingen van de restaurants in de schijnwerpers te zetten.

We zullen een online reserveringsmodule implementeren, zodat klanten eenvoudig een tafel kunnen reserveren in een van de restaurants.

We zullen een op maat gemaakt CMS (Content Management Systeem) creëren om het beheer van inhoud en reserveringen te vergemakkelijken, evenals regelmatige updates van de website.

We zullen gebruik maken van programmeertechnologieën zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery om een optimale visuele ervaring te bieden aan de bezoekers van de website.

We zullen de teksten en zoekwoorden op de website optimaliseren om de vindbaarheid in verschillende zoekmachines te verbeteren en de online zichtbaarheid van de restaurants te vergroten.

We zullen ook een dynamische sitemap maken om een optimale indexering van de website door zoekmachines te waarborgen en daarmee de zoekmachineoptimalisatie te verbeteren.

Ons doel is om een aantrekkelijke website te creëren voor hoogwaardige restaurants, met een gebruiksvriendelijke interface, geoptimaliseerd reserveringsbeheer en verbeterde online zichtbaarheid door middel van tekstopitimalisatie, zoekwoordoptimalisatie en een dynamische sitemap.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.