Referentie : Maxitours

  • Reisbureau
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Maxitours

Reisbureau

Ons werk :

  • Een aantrekkelijke visuele link creëren met de reiswereld
  • Het opzetten en beschrijven van de verschillende aangeboden hotelproducten vergemakkelijken
  • Indeling per land en per thema
  • Creatie van een offerteprogramma via het CMS (kamerbezetting, promoties, beschikbare opties, prijsperiodes,...)
  • Creatie van een aangepast CMS om alle codeerwerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisering van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing naar de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De site :

Maxitours, al meer dan 40 jaar aanwezig op de toeristische markt in de Benelux en Frankrijk, is de Belgische Tour Operator bij uitstek voor de organisatie van al uw reizen in Roemenië.

Dit jaar breiden we ons aanbod uit naar Albanië, Bulgarije, Montenegro, Macedonië, Noord-Griekenland, Servië, Armenië en Georgië. Maxitours is onder de indruk van de schoonheid van de monumenten en landschappen in deze bestemmingen.

Klant

Maxitours

Dienst

Network

Ons team ontwerpt aantrekkelijke visuele elementen die gerelateerd zijn aan de reiswereld, met duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen van de aangeboden hotelproducten. De producten worden ingedeeld op land en thema om de zoekervaring voor gebruikers te vergemakkelijken.

We implementeren een offerteprogramma in het CMS, waarmee gebruikers beschikbare opties kunnen selecteren, prijsperioden kunnen bekijken en realtime kamerbeschikbaarheid kunnen controleren.

Om het beheer van de gegevens te vergemakkelijken, ontwikkelen we een op maat gemaakt CMS met een gebruiksvriendelijke interface voor het invoeren en beheren van hotelgerelateerde informatie.

We maken gebruik van programmeertechnologieën zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery om een optimale visuele ervaring en geoptimaliseerde prestaties van de website te garanderen.

Het optimaliseren van teksten en zoekwoorden is ook een prioriteit om de zichtbaarheid van de website in verschillende zoekmachines te verbeteren. We passen de beste praktijken toe op het gebied van inhoud en optimalisatie van tags om de online zichtbaarheid van de website te verbeteren.

Tot slot maken we een dynamische sitemap-script om de website optimaal te laten indexeren door zoekmachines en de online zichtbaarheid te verbeteren.

Ons doel is om een aantrekkelijk reisplatform te creëren met aantrekkelijke visuele elementen, gebruiksgemak en zoekmachineoptimalisatie, om een optimale gebruikerservaring te bieden aan de bezoekers van de website.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.