Referentie : SNCB

  • Busplatform
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

SNCB

Busplatform

Ons werk :

  • Ontwikkeling van een platform voor het beheer van de dienstregelingen van buschauffeurs: ergonomisch en aantrekkelijk
  • Beheer van routeschema's
  • Beheer van voertuigen en toewijzing aan chauffeurs op basis van registratie
  • Geautomatiseerde invoer uit het ERP van het bedrijf
  • Creatie van een aangepast CMS om alle codeerwerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om optimaal visueel comfort te bieden aan de bezoekers
  • Optimalisering van teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Creatie van een dynamisch sitemap-script om de verwijzing te optimaliseren

De website :

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen is de in 1926 opgerichte Belgische openbare spoorwegmaatschappij.

Klant

StarBussing

Dienst

Network

Ons team creëert een uitgebreid platform voor het beheer van de planning van buschauffeurs. We zorgen ervoor dat dit platform gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is, met een optimale gebruikerservaring. Chauffeurs kunnen eenvoudig hun planning van routes raadplegen en beheren via dit platform.

We beheren de planning van de routes met geavanceerde functionaliteiten om geplande routes te visualiseren en aan te passen, chauffeurs toe te wijzen aan routes op basis van hun beschikbaarheid en last-minute wijzigingen te beheren.

We implementeren ook een voertuigbeheersysteem, waarmee voertuigen aan routes worden toegewezen op basis van hun kenteken, de beschikbaarheid wordt bijgehouden en het onderhoud wordt beheerd.

Om het beheer van gegevens te vergemakkelijken, integreren we geautomatiseerde imports vanuit het ERP-systeem van het bedrijf, zodat informatie in realtime kan worden gesynchroniseerd en dubbele invoer kan worden voorkomen.

Wat betreft de technische ontwikkeling, creëren we een op maat gemaakt contentmanagementsysteem (CMS) dat specifiek is afgestemd op de behoeften van het platform, met een intuïtieve interface om het invoeren en beheren van gegevens te vergemakkelijken. We gebruiken de meest geschikte programmeertechnologieën, zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery, om een optimale visuele ervaring en geoptimaliseerde prestaties te bieden.

Het optimaliseren van teksten en zoekwoorden is ook een prioriteit, om de vindbaarheid van de website in verschillende zoekmachines te vergroten. We zorgen ervoor dat de beste praktijken voor optimalisatie van inhoud en tags worden toegepast om de zichtbaarheid van de website op internet te verbeteren.

Tot slot, om een optimale zoekmachineoptimalisatie van de website te garanderen, creëren we een dynamisch sitemap-script dat de indexering van de website door zoekmachines vergemakkelijkt en de online zichtbaarheid verbetert.

Ons doel is om een uitgebreid en hoogwaardig platform te creëren voor het beheer van de planning van buschauffeurs, met een optimale gebruikerservaring en geoptimaliseerde zoekmachineoptimalisatie voor een betere online zichtbaarheid.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.