Referentie : TotalEnergies | D'Ieteren

image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

TotalEnergies | D'Ieteren

Beschrijving van het project:
Het project bestond uit het ontwerpen en ontwikkelen van een website waar gebruikers zich konden inschrijven voor een evenement georganiseerd door TotalEnergies D'Ieteren. In samenwerking met het communicatiebureau Bench Marketing hebben wij de grafische vormgeving, integratie en frontend-programmering van de website verzorgd, evenals de implementatie van een backend-tool voor het beheer en de updates van de websitecontent.

Belangrijkste functies:
Inschrijfformulier: We hebben een gebruiksvriendelijk inschrijfformulier opgezet waar gebruikers de benodigde informatie konden verstrekken om aan het evenement deel te nemen. Dit formulier was gebaseerd op een unieke code die werd verstrekt door TotalEnergies D'Ieteren, wat zorgde voor een veilige en gepersonaliseerde inschrijving.
Verzenden van bevestigingen per e-mail en SMS: Zodra de inschrijving was ingediend, kon ons systeem automatisch bevestigingsmails en SMS-berichten naar de deelnemers sturen. Dit zorgde voor een snelle registratieverwerking en voorzag deelnemers van essentiële informatie over het evenement.
Beheerinterface: We hebben een intuïtieve backend-tool ontwikkeld waarmee TotalEnergies D'Ieteren eenvoudig de inhoud van de website kon beheren. Ze konden informatie over het evenement bijwerken, inschrijvingen beheren, gegevens exporteren en meer.

Behaalde resultaten:
Dankzij onze samenwerking met Bench Marketing zijn we erin geslaagd een evenementenregistratiewebsite op te leveren die voldeed aan alle eisen van de klant, TotalEnergies D'Ieteren. De website bood een soepele en intuïtieve gebruikerservaring, waardoor het inschrijvingsproces voor de deelnemers werd vereenvoudigd. Bovendien heeft het geautomatiseerde systeem voor het verzenden van bevestigingen per e-mail en SMS de handmatige werklast verminderd en gezorgd voor effectieve communicatie met de ingeschreven deelnemers.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van dit project en dat we TotalEnergies D'Ieteren tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Klant

TotalEnergies | D'Ieteren

Dienst

Network

Partner

BenchMarketing

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.