Referentie : Chambre des notaires

image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Chambre des notaires

Met trots presenteren we ons project in samenwerking met Bench Marketing, voor de klant "La Chambre des Notaires": de NCN2022 website, een innovatief platform voor het beheer van een groot evenement.

NCN2022 is veel meer dan alleen een presentatiesite. Het biedt een complete oplossing voor het efficiënt beheren van uw evenement, waarbij de registratie-, toegangs- en betalingsprocessen worden vereenvoudigd. Ons getalenteerde team heeft een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface ontwikkeld voor een optimale gebruikerservaring voor alle deelnemers.

Het beheer van gasten wordt vereenvoudigd dankzij een systeem van unieke uitnodigingscodes. Elke gast ontvangt een gepersonaliseerde code waarmee hij toegang krijgt tot de site en zich kan registreren voor de verschillende modules en conferenties die tijdens het evenement worden aangeboden. Daarnaast hebben we specifieke toegangsrechten ingesteld afhankelijk van het type gast, zodat gevoelige informatie efficiënt en veilig wordt beheerd.

Dankzij onze samenwerking met het betalingsplatform Stripe hebben we een beveiligd online betalingssysteem geïntegreerd. Dit betekent dat deelnemers hun transacties in alle vertrouwen kunnen uitvoeren, direct op de NCN2022 website. Bovendien biedt onze oplossing gasten de mogelijkheid om hun registratie indien nodig aan te passen, wat zeer gewaardeerde flexibiliteit biedt bij het beheren van hun deelname.

Innovatie staat centraal bij NCN2022 en we hebben een unieke functie voor deelnemers geïntegreerd: een slimme armband. Deze armband, die wordt uitgedeeld op de dag van het evenement, geeft gasten eenvoudig toegang tot alle geplande evenementen en een gepersonaliseerde ervaring. Bovendien vergemakkelijkt het transacties met ingebouwde betalingsfunctionaliteit, zodat deelnemers hun geld gemakkelijk en veilig kunnen uitgeven.

Als je voor ons webbureau kiest, profiteer je van onze expertise en toewijding aan het creëren van oplossingen op maat voor je evenementen. We zetten je bedrijf in de kijker door een website te leveren die zowel functioneel als esthetisch is en die voldoet aan jouw specifieke behoeften en die van je bezoekers.

Laat het managen van een grootschalig evenement geen hoofdpijn worden. Vertrouw op ons webbureau om u te helpen uw NCN2022-platform te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een uitzonderlijke evenementervaring, waarbij het beheer naadloos verloopt en je gasten optimaal kunnen genieten van elk moment.

Klant

Chambre des notaires

Dienst

Network

Partner

BenchMarketing

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.