Referentie : Magritte

  • Musée magritte
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Magritte

Musée magritte

Ons werk :

  • Creatie van een website op maat die het imago en de culturele geest van het museum weerspiegelt
  • Creatie van een aangepast CMS om alle codeerwerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisering van teksten en trefwoorden om de verwijzing naar de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Creatie van een dynamisch sitemap-script om de verwijzing te optimaliseren

De site :

Het Musée Magritte Museum, gelegen in het hart van Brussel, herbergt de grootste collectie ter wereld van de beroemde Belgische kunstenaar René Magritte: 230 werken en archieven worden tentoongesteld. De multidisciplinaire ruimte brengt schilderijen, gouaches, tekeningen, beeldhouwwerken en beschilderde voorwerpen samen, maar ook reclameaffiches, muziekpartituren, foto's en films. Het museum bevat ook de belangrijkste collectie uit de "koeienperiode" van de kunstenaar.

Klant

Magritte Museum

Dienst

Network

Ons doel is om een op maat gemaakte website te creëren die perfect de uitstraling van uw museum en de culturele geest weerspiegelt. We zullen een op maat gemaakt CMS implementeren om alle invoerwerkzaamheden te vergemakkelijken, zodat u gemakkelijk de inhoud van uw website kunt beheren.

We maken gebruik van de nieuwste programmeertechnologieën, waaronder PHP, HTML, CSS3 en jQuery, om een optimale visuele ervaring te bieden aan de bezoekers van uw website. Onze benadering is gericht op ergonomie, intuïtieve navigatie en een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface om een aangename gebruikerservaring te bieden.

We hechten veel belang aan de optimalisatie van tekst en trefwoorden om de vindbaarheid van uw website in verschillende zoekmachines te vergemakkelijken. We zorgen ervoor dat de inhoud goed gestructureerd is, relevante trefwoorden bevat en dat de tags zijn geoptimaliseerd om de online zichtbaarheid van uw website te verbeteren.

Met het oog op optimale vindbaarheid, creëren we ook een dynamische sitemap-script dat de indexering van uw website door zoekmachines vergemakkelijkt. Dit draagt bij aan een betere zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten en optimaliseert de ranking.

Neem nu contact met ons op om te bespreken hoe we een op maat gemaakte website kunnen creëren die de uitstraling van uw museum weerspiegelt en voldoet aan uw behoeften op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en contentbeheer. We zijn er om u een gepersonaliseerde en effectieve oplossing te bieden om uw museum online te promoten.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.