Referentie : Galerie de la Béraudière

  • Kunstgalerie
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Galerie de la Béraudière

Kunstgalerie

Ons werk :

  • Creatie van een website op maat, met een beeld aangepast aan de presentatie van kunstwerken
  • Aantrekkelijke reclame voor de verschillende tentoonstellingen en kunstenaars die worden aangeboden
  • Creatie van een aangepast CMS om al het coderingswerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisering van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing naar de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De website :

Jacques de la Béraudière en zijn team zijn gespecialiseerd in 19e en 20e eeuwse meesters, met een scherp oog voor uitmuntendheid en een hoge eis voor kwaliteit, en openden in mei 2016 de deuren van de Brusselse galerie terwijl ze een vertegenwoordigingskantoor in Genève behielden.

De keuze om zich in het hart van de Europese hoofdstad te vestigen is het beginpunt van een nieuwe dynamiek die het werk versterkt dat al vele jaren in de Avenue Matignon in Parijs en in de Oude Stad in Genève wordt verricht.

Klant

Galerie de la Béraudière

Dienst

Network

Onze gespecialiseerde webdesign-agentschap biedt een dienst voor het maken van op maat gemaakte websites, gewijd aan de presentatie van kunstwerken. Wij stellen onze expertise ter beschikking voor het creëren van een website die past bij uw artistieke activiteiten.

Ons professionele team luistert naar uw behoeften en zorgt voor een uniek en op maat gemaakt visueel ontwerp dat in harmonie is met uw kunstwerken en de geest van uw galerie. Wij hechten veel belang aan de presentatie van uw tentoonstellingen en kunstenaars en zorgen voor een aantrekkelijke aankondiging van uw evenementen om uw publiek aan te trekken en te behouden.

Ons agentschap creëert ook een op maat gemaakt CMS om uw websitebeheer te vergemakkelijken. Wij programmeren in PHP/HTML/CSS3/JQuery om uw bezoekers een optimale visuele ervaring te bieden. Wij optimaliseren uw teksten en zoekwoorden om uw zoekmachineoptimalisatie te verbeteren.

Voor maximale zichtbaarheid creëren wij een dynamisch sitemap-script om de indexering van uw website door zoekmachines te vergemakkelijken. Wij bieden onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie aan om uw zichtbaarheid op het web te maximaliseren.

Vertrouw op ons webdesign-agentschap voor het maken van uw website die is gewijd aan de presentatie van kunstwerken. Wij staan klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken en uw artistieke activiteiten te promoten.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.