Referentie : StarBussing

  • Touringcar huren, Bus huren, Premium
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

StarBussing

Touringcar huren, Bus huren, Premium

Ons werk :

  • Creatie van een website op maat, aangepast aan het imago van een touringcaroperator
  • Creatie van een aangepast CMS om al het codeerwerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisering van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Creatie van een dynamisch sitemap-script om de verwijzing te optimaliseren

De website:

Eind 2015 beleefde Voyages Star een nieuw keerpunt in zijn geschiedenis. De heer De Reys wilde investeren in ons bedrijfsproject om onze evolutie en groei te ondersteunen en om ons het voordeel te geven van zijn expertise geërfd van twee generaties vervoerders.

Vandaag wordt de onderneming door vele klanten erkend en gewaardeerd voor haar persoonlijke service en de kwaliteit van haar diensten.

Klant

StarBussing

Dienst

Network

Het op maat maken van een website voor een touringcarbedrijf omvat de volgende elementen:

1. Aanpassing aan de merkidentiteit: De website wordt ontworpen om de merkidentiteit van het touringcarbedrijf weer te geven, door gebruik te maken van de juiste kleuren, logo's, lettertypen en visuele elementen om een consistente en professionele visuele identiteit te creëren.

2. Op maat gemaakt CMS: Er wordt een op maat gemaakt contentmanagementsysteem (CMS) ontwikkeld om alle coderings- en contentbeheertaken op de website te vergemakkelijken. Dit stelt het touringcarbedrijf in staat om eenvoudig de inhoud van de website bij te werken, nieuwe pagina's toe te voegen, informatie te bewerken, enz., zonder geavanceerde technische vaardigheden te vereisen.

3. Programmering in PHP/HTML/CSS3/jQuery: De website wordt geprogrammeerd met moderne webtechnologieën zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery om een optimale gebruikerservaring te bieden op het gebied van functionaliteit, prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Dit omvat het maken van interactieve pagina's, contactformulieren, zoekfunctionaliteiten, enz.

4. Optimalisatie van teksten en zoekwoorden: De teksten op de website worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, door gebruik te maken van relevante zoekwoorden voor het touringcarbedrijf en de branche waarin het actief is. Dit omvat het optimaliseren van meta-tags, URL's, titels en beschrijvingen van pagina's om de zichtbaarheid van de website in zoekresultaten te verbeteren en organisch verkeer te verhogen.

5. Creatie van een dynamische sitemap: Er wordt een dynamische sitemap gemaakt om optimale zoekmachineoptimalisatie van de website te faciliteren. Deze sitemap stelt zoekmachines in staat om efficiënt door de pagina's van de website te navigeren, wat bijdraagt aan een betere indexering van de inhoud en verbetering van de rangschikking in zoekresultaten.

Al met al omvat de creatie van een op maat gemaakte website voor een touringcarbedrijf de aanpassing aan de merkidentiteit, de creatie van een op maat gemaakt CMS, de programmering met moderne webtechnologieën, de optimalisatie van teksten en zoekwoorden, evenals de creatie van een dynamische sitemap om zoekmachineoptimalisatie te vergemakkelijken.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.