Referentie : Ingrid Lipschitz

  • Binnenhuisarchitect
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Ingrid Lipschitz

Binnenhuisarchitect

Ons werk :

  • Creatie van een op maat gemaakte website die het imago van een binnenhuisarchitect weergeeft
  • Highlighting van de visuals en visie van de kunstenaar in full page
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisatie van teksten en trefwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De website :

Ingrid Lipschitz, afkomstig uit Rijsel, komt uit een familie waarvan de vader kunstenaar en juwelier is. Het is dus zeer vroeg, dat ze baadt in een creatief universum.

Gepassioneerd door mode, architectuur en kunst in het algemeen, was het voor Ingrid vanzelfsprekend om naar het architectuurinstituut Saint-Luc in Doornik te gaan en vervolgens naar Brussel om er binnenhuisarchitectuur te studeren.

Klant

Ingrid Lipschitz

Dienst

Network

Aanmaak van een op maat gemaakte website om het imago van een interieurarchitect weer te geven, waarbij de nadruk ligt op beeldmateriaal en de artistieke visie op volledige pagina's.

Programmering in PHP/HTML/CSS3/jQuery om een optimale visuele ervaring te bieden aan de bezoekers van de website, met speciale aandacht voor gebruiksvriendelijkheid (UX) en compatibiliteit met verschillende apparaten en browsers.

Optimalisatie van teksten en zoekwoorden om de vindbaarheid in verschillende zoekmachines te vergemakkelijken. Dit omvat een grondige analyse van relevante zoekwoorden in de interieurarchitectuurbranche, het creëren van kwalitatieve inhoud, en het implementeren van meta-tags, koppen en andere SEO-technieken om de zichtbaarheid van de website in de zoekresultaten te maximaliseren.

Aanmaak van een dynamisch sitemap-script om de indexering van de website door zoekmachines te vergemakkelijken. Een sitemap biedt een duidelijke structuur van de website en meldt belangrijke pagina's aan zoekmachines, wat bijdraagt aan een betere zichtbaarheid en ranking van de website in de zoekresultaten.

Samengevat omvat het maken van een op maat gemaakte website voor een interieurarchitect het aanpassen van het uiterlijk en de gebruikerservaring, SEO-optimalisatie voor verbeterde zichtbaarheid in zoekresultaten, en het maken van een dynamisch sitemap-script om indexering door zoekmachines te vergemakkelijken.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.