Referentie : Legacity

  • Advocaten
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Legacity

Advocaten

Onze werkzaamheden :

  • Creatie van een aangepaste website die het imago van een advocatenkantoor weerspiegelt
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisatie van teksten en sleutelwoorden om de referencering in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De website :

Bij de uitvoering van haar opdrachten bevordert en respecteert Legacity de volgende principes, waarden en vereisten
striktheid en pragmatisme, multidisciplinariteit en openheid, beschikbaarheid, reactiviteit en efficiëntie, ethiek, onafhankelijkheid en onbeschaamdheid, transparantie, voorspelbaarheid en toereikendheid van de honoraria.
Door voortdurend te streven naar kwaliteit wil Legacity bijdragen tot de totstandkoming van een duurzaam partnerschap, gebaseerd op luisteren, respect en wederzijdse tevredenheid met haar cliënten.

Klant

Legacity

Dienst

Network

Het op maat maken van een website voor een advocatenkantoor, waarbij de nadruk ligt op het aanpassen van de website om het imago en de waarden van het kantoor nauwkeurig weer te geven.

Programmering in PHP/HTML/CSS3/jQuery om een optimale visuele ervaring te bieden aan de bezoekers van de website, met speciale aandacht voor de gebruikerservaring (UX) en compatibiliteit met verschillende apparaten en browsers.

Optimalisatie van teksten en zoekwoorden om de vindbaarheid van de website in verschillende zoekmachines te vergemakkelijken. Dit omvat grondige analyse van relevante zoekwoorden in de juridische sector, het creëren van kwalitatieve inhoud en het implementeren van meta-tags, koppen en andere SEO-technieken om de zichtbaarheid van de website in de zoekresultaten te maximaliseren.

Creatie van een dynamisch sitemap-script om de indexering van de website door zoekmachines te vergemakkelijken. Een sitemap biedt een duidelijke structuur van de website en signaleert belangrijke pagina's aan zoekmachines, wat bijdraagt aan een betere zichtbaarheid en rangschikking van de website in de zoekresultaten.

Samengevat omvat het op maat maken van een website voor een advocatenkantoor de aanpassing van het uiterlijk en de gebruikerservaring, SEO-optimalisatie om de zichtbaarheid in zoekresultaten te verbeteren, en de creatie van een dynamisch sitemap-script om de indexering door zoekmachines te vergemakkelijken.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.