Referentie : Casapoint

 • Vastgoed
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Casapoint

Vastgoed

Ons werk :

 • Creatie van een visual voor een vastgoedplatform dat zich onderscheidt van andere sites in de sector
 • Optimalisatie van het CMS en codering, gespecialiseerd in vastgoed
 • Genereren van pdf's in real time voor de klant
 • Automatische generatie en implementatie van een showcase slideshow
 • Afsprakenrapporten beschikbaar voor raadpleging door vastgoedeigenaars
 • Mogelijkheid om online afspraken te maken volgens de in het CMS gecodeerde agenda van de bezoeken
 • Creatie van een aangepast CMS om alle coderingswerkzaamheden te vergemakkelijken
 • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
 • Optimalisering van teksten en trefwoorden om de verwijzing naar de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
 • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De website :

Het verkopen of verhuren van uw woning is een beslissende stap in uw leven. Daarom is het essentieel om u te omringen met betrouwbare mensen en experts die er alles aan doen om u het gewenste resultaat te bieden. Werken met ons agentschap geeft u de volgende voordelen:

Een realistische prijsraming, een klantenbestand, reclame en zichtbaarheid op de verschillende vastgoedplatforms en sociale netwerken, een verklarende brochure van uw eigendom, behandeling en ondersteuning van A tot Z, foto's van uw eigendom, foto's en/of luchtvideo's*, behandeling van bezoeken, partnerschap en regelmatige follow-up in alle transparantie.

Klant

Casa Invest

Dienst

Network

Ons doel is om een unieke visuele uitstraling te creëren voor uw vastgoedplatform, waarmee het zich onderscheidt van andere websites in de sector. We zullen de CMS en encoding optimaliseren, specifiek gericht op de vastgoedsector, om een soepele en efficiënte gebruikerservaring te bieden.

We zullen ook een functionaliteit ontwikkelen voor het genereren van PDF's in real-time voor uw klanten, evenals een geautomatiseerde vitrine-slideshow om uw vastgoedobjecten te promoten. Eigenaren kunnen online afspraakverslagen raadplegen en gebruikers kunnen direct afspraken maken via de CMS op basis van de ingevoerde bezichtigingsagenda.

We zullen een op maat gemaakte CMS creëren om alle encodingwerkzaamheden te vergemakkelijken, en de nieuwste programmeertechnologieën, zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery, gebruiken om een optimale visuele ervaring te bieden aan de bezoekers van uw website.

Het optimaliseren van teksten en zoekwoorden zal ook een prioriteit zijn om de vindbaarheid in zoekmachines te vergemakkelijken. We zullen een dynamische sitemap-script implementeren om een optimale zoekmachineoptimalisatie voor uw website te garanderen.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.