Referentie : ZOOO

  • 3D-beeldontwerp
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

ZOOO

3D-beeldontwerp

Onze werkzaamheden :

  • Creatie van een site die visueel is aangepast aan de wereld van de 3D-beeldvorming
  • Beheer van foto's en video's op een speelse manier
  • Eenvoudig en efficiënt aanvraagformulier
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisatie van teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De website :

Met meer dan 15 jaar ervaring is Zooo de specialist in 3D beelden, 3D animaties en virtual reality in vele activiteitsgebieden zoals architectuur, vastgoedontwikkeling, mobiliteit, stedenbouw, industrieel ontwerp en evenementen.

Klant

ZOOO

Dienst

Network

Creatie van een website met een visueel ontwerp dat aansluit bij de wereld van 3D-beeldvorming.

Speelse en interactieve beheer van foto's en video's om bezoekers op een leuke manier kennis te laten maken met 3D-projecten.

Implementatie van een eenvoudig en efficiënt aanvraagformulier, zodat gebruikers gemakkelijk hun interesse kunnen uiten en verzoeken kunnen indienen.

Programmering in PHP, HTML, CSS3 en jQuery om optimale visuele comfort te bieden aan bezoekers, met vloeiende navigatie en intuïtieve gebruikersinterface.

Optimalisatie van teksten en zoekwoorden om de vindbaarheid in zoekmachines te vergemakkelijken, gebruikmakend van de beste praktijken voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de zichtbaarheid van de website te verbeteren en gekwalificeerd verkeer aan te trekken.

Creatie van een dynamisch sitemap-script voor optimale indexering van de website door zoekmachines en verbetering van de zoekresultaten.

Het doel is om een professionele en aantrekkelijke website te creëren die is afgestemd op de wereld van 3D-beeldvorming, een aangename gebruikerservaring biedt en zoekmachineoptimalisatie bevordert om een gericht publiek aan te trekken en 3D-beeldvormingsdiensten te promoten.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.