Referentie : Matrent

  • Website
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Matrent

Website

Onze werkzaamheden :

  • Creatie van een catalogussite met de verschillende verhuurmachines en hun technische kenmerken
  • Beheer van technische parameters en prijzen
  • Eenvoudig en efficiënt aanvraagformulier
  • Beheer van de 3 zones: Franstalig België, Nederlandstalig België en Nederland.
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisering van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de referencering te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De site :

U wilt een machine huren voor een dag. Of, integendeel, u hebt een machine nodig voor een maand of een jaar. MATRENT stelt het huurcontract op dat bij u past.

Klant

Matrent

Dienst

Network

Creatie van een cataloguswebsite waarin verschillende machines voor verhuur worden gepresenteerd, inclusief gedetailleerde technische specificaties om gebruikers te helpen bij het maken van een keuze.

Efficiënt beheer van technische parameters en prijzen van de machines, om ervoor te zorgen dat informatie up-to-date blijft en nauwkeurige prijsstelling wordt gegarandeerd voor klanten.

Implementatie van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk huuraanvraagformulier, zodat gebruikers snel en gemakkelijk aanvragen kunnen indienen, met een snelle reactie van het team.

Beheer van drie geografische zones: Franstalig België, Nederlandstalig België en Nederland, met specifieke functionaliteiten voor elke regio, aangepast aan de taal- en geografische behoeften.

Programmering in PHP, HTML, CSS3 en jQuery om een prettige en intuïtieve gebruikerservaring te bieden, met een optimaal visueel ontwerp voor de websitebezoekers.

Optimalisatie van teksten en zoekwoorden om de vindbaarheid in verschillende zoekmachines te vergroten, gebruikmakend van best practices voor zoekmachineoptimalisatie om de zichtbaarheid van de website te vergroten en gekwalificeerd verkeer aan te trekken.

Creatie van een dynamische sitemap om de indexering van de website door zoekmachines te optimaliseren en de ranking in zoekresultaten te verbeteren.

Het doel is om een optimale vindbaarheid van de cataloguswebsite te garanderen om gekwalificeerd verkeer aan te trekken en het zoeken en huren van machines te vergemakkelijken in de drie beoogde geografische zones.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.