Referentie : Entre Chien et Loup

  • Filmproducent
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Entre Chien et Loup

Filmproducent

Ons werk :

  • Creatie van een aantrekkelijke visual voor de filmindustrie
  • Opzetten van een beheersplatform voor de filmproductie met het team, budgetten, noodzakelijke documenten...
  • Beheer van beelden en video's online
  • Links naar sociale netwerken
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisatie van teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script
  • Een van onze eerste realisaties (dus speciale tederheid)

De site :

Opgericht in 1989, is Entre Chien et Loup erin geslaagd zich op te dringen op de Europese audiovisuele markt door een beleid van het produceren van films met inhoud. Onze productiefilosofie, zowel in fictie als in documentaire, is gebaseerd op dezelfde reflectie: de toegang tot uitzending van audiovisuele werken is een permanente en formidabele uitdaging in een maatschappij waar de consumptie van voorverteerde beelden de norm is geworden. Entre Chien et Loup blijft trouw aan zijn basisintentie: films maken die een geëngageerd verhaal (van de auteurs en hun onderwerpen), een sterke cinematografie en een adequate productie combineren om deze ambitie waar te maken.

Klant

Entre Chien et Loup

Dienst

Network

Creatie van aantrekkelijke visuele elementen voor een platform gericht op de filmindustrie, met nadruk op filmaffiches, promotiebeelden en visuele elementen die het productieproces van films weergeven.

Implementatie van een uitgebreid platform voor het beheer van filmproductie, inclusief teammanagement, budgetbeheer en documentbeheer voor de productie van films, om samenwerking en coördinatie tussen teamleden te vergemakkelijken.

Online beheer van afbeeldingen en video's, waardoor het eenvoudig wordt om media gerelateerd aan films en productie te bewaren, te organiseren en te delen.

Integratie van links naar sociale media om de promotie van films te vergemakkelijken en de online aanwezigheid te versterken, door gebruikers in staat te stellen content te delen op sociale media en buzz rondom de films te genereren.

Programmering in PHP, HTML, CSS3 en jQuery om bezoekers van de website een optimale visuele ervaring te bieden, met vloeiende navigatie, intuïtieve gebruikersinterface en aangename gebruikerservaring.

Optimalisatie van teksten en zoekwoorden om de zoekmachineoptimalisatie van de website te verbeteren, door gebruik te maken van de beste praktijken voor optimalisatie om de zichtbaarheid van de website te vergroten en gekwalificeerd organisch verkeer aan te trekken.

Creatie van een dynamische sitemap om de indexering van de website door zoekmachines te optimaliseren en de rangschikking in zoekresultaten te verbeteren.

Dit project als een van de eerste realisaties van het bureau zal bijzondere aandacht krijgen, waarbij de nadruk wordt gelegd op creativiteit en passie voor de filmindustrie.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.