Referentie : SolarScreen

  • Zonnefolies
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

SolarScreen

Zonnefolies

Ons werk :

  • Creatie van een website in 16 talen
  • Beheer van een grote productcatalogus
  • Beheer van productfiches en rechtstreeks genereren van aangepaste pdf's
  • Synchronisatie van aanvragen met CRM
  • Synchronisatie van producten met boekhoudprogramma
  • php/html/css3/jquery programmering om optimaal visueel comfort te bieden aan de bezoekers
  • Optimalisatie van teksten en trefwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De site :

Omdat elk raam andere behoeften heeft, biedt Solar Screen een breed gamma kleeffolies van uitzonderlijke kwaliteit! Met onze uitgebreide ervaring luisteren wij naar alle behoeften van onze klanten en garanderen wij de beschikbaarheid en de kwaliteit van onze producten.

Klant

SolarScreen

Dienst

Network

Het creëren van een meertalige website, beschikbaar in 16 talen, om internationale aanwezigheid te waarborgen en gebruikers de mogelijkheid te bieden om hun voorkeurstaal te kiezen voor het navigeren op de website.

Implementatie van een uitgebreid productcatalogusbeheersysteem, waarmee eenvoudig producten kunnen worden toegevoegd, gewijzigd en verwijderd via een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

Beheer van productinformatiebladen, inclusief de realtime generatie van op maat gemaakte PDF-bestanden, zodat gebruikers gedetailleerde productinformatie kunnen downloaden in PDF-formaat.

Synchronisatie van gebruikersaanvragen met het CRM (Customer Relationship Management) van het bedrijf, om een efficiënte opvolging van interacties met potentiële klanten te waarborgen en het beheer van leads te vergemakkelijken.

Synchronisatie van producten met het boekhoudprogramma van het bedrijf, om een efficiënt voorraadbeheer, verkoop en financiële transacties met betrekking tot producten te waarborgen.

Programmering in PHP, HTML, CSS3 en jQuery om een optimale gebruikerservaring te bieden op het gebied van visueel comfort, vloeiende navigatie en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Optimalisatie van teksten en zoekwoorden om de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website te vergemakkelijken, met behulp van natuurlijke optimalisatiepraktijken om de zichtbaarheid van de site te verbeteren en organisch verkeer aan te trekken.

Creatie van een dynamisch sitemap-script om de indexering van de website door zoekmachines te optimaliseren en de rangschikking in zoekresultaten te verbeteren.

Kortom, het creëren van een meertalige website met een uitgebreid productcatalogusbeheersysteem, synchronisatie met CRM en boekhoudprogramma, programmering in PHP/HTML/CSS3/jQuery, SEO-optimalisatie en creatie van een dynamische sitemap zal een optimale gebruikerservaring bieden en de zichtbaarheid van de website in zoekmachines verbeteren.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.