Referentie : Bench Marketing

  • Marketing Agentschap
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Bench Marketing

Marketing Agentschap

Ons werk :

  • Creatie van een visueel aangepast aan het merkimago van het evenement en communicatiebureau
  • Creatie van aantrekkelijke films en foto's ter ondersteuning van het premium merkimago
  • Typische presentatie website
  • Creatie van een aangepast CMS om alle codeerwerk te vergemakkelijken
  • php/html/css3/jquery programmering om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisatie van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script
  • Nadeel: het uiterlijk is hetzelfde voor alle winkels, alleen de kleuren en het logo veranderen
  • Ideaal voor een goede start in de online verkoop

De site :

Bench Marketing is een bureau gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en teambuildings.

Klant

Bench Marketing

Dienst

Network

Creatie van een website met een visueel ontwerp dat aansluit bij het merkbeeld van het evenementen- en communicatiebureau, met aantrekkelijke foto's en video's om het premium merkbeeld te versterken.

De website zal op typische wijze worden ontworpen om de diensten van het bureau te presenteren, met een lay-out en ontwerp die de premium merkidentiteit weerspiegelen.

We zullen een op maat gemaakt CMS creëren om het beheer en de update van de website-inhoud te vergemakkelijken, inclusief het beheer van foto's, video's, teksten en andere elementen die nodig zijn voor de presentatie van de diensten van het bureau.

De programmering zal worden uitgevoerd met behulp van technologieën zoals PHP, HTML, CSS3 en jQuery om een optimale gebruikerservaring te bieden op het gebied van visueel comfort en navigatie op de website.

De teksten en zoekwoorden zullen worden geoptimaliseerd om de vindbaarheid van de website in verschillende zoekmachines te vergemakkelijken, wat bijdraagt aan de online zichtbaarheid ervan.

We zullen ook een dynamisch sitemap-script creëren om de indexering van de website door zoekmachines te optimaliseren en de ranking in zoekresultaten te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel het uiterlijk van de website hetzelfde zal zijn voor alle gebruikers, we personaliseringsopties zullen integreren, zoals de mogelijkheid om kleuren en het logo aan te passen om elke website een unieke visuele identiteit te geven.

Samengevat zal de creatie van de website voor het evenementen- en communicatiebureau plaatsvinden door het visuele ontwerp af te stemmen op de merkidentiteit, aantrekkelijke foto's en video's toe te voegen, een op maat gemaakt CMS te gebruiken voor eenvoudig beheer van de inhoud, zoekmachineoptimalisatie toe te passen en een optimale gebruikerservaring te bieden.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.