Referentie : Voyages moto

  • Reisbureau
image
image
image
image
image
image
image
image
projects
projects

Voyages moto

Reisbureau

Ons werk:

  • Een aantrekkelijke visuele link creëren met de wereld van het motorrijden en de wijde omgeving.
  • Vergemakkelijken van het opzetten en beschrijven van de verschillende tochten die worden aangeboden aan motorrijders
  • Creatie van een aangepast CMS om al het codeerwerk te vergemakkelijken
  • Programmering van php/html/css3/jquery om de bezoekers een optimaal visueel comfort te bieden
  • Optimalisering van de teksten en sleutelwoorden om de verwijzing in de verschillende zoekmachines te vergemakkelijken
  • Om de verwijzing te optimaliseren, creatie van een dynamisch sitemap-script

De site :

USA, reizen en motoren vormen een magisch trio. Mythisch bijna! Het Amerikaanse Westen en zijn grote parken zijn een droom voor alle motorrijders. Maar het is dit gigantische land, 'breed' met meer dan 4.500 km (tussen de Stille en de Atlantische Oceaan), en 'hoog' met meer dan 2.500 km (tussen Canada en Mexico), dat een unieke verscheidenheid aan landschappen, uitzonderlijke wegen en ervaringen biedt. Dit is het hart van ons aanbod, samen met Canada, al meer dan 35 jaar tot groot genoegen van onze klanten!
Omdat u niet altijd naar de andere kant van de wereld hoeft te gaan om te vinden wat u zoekt, bieden wij u andere prachtige bestemmingen voor uw volgende motortocht. Allereerst in Europa, met de Grote Alpenroute in Frankrijk, de Dolomieten tussen Italië en Oostenrijk, de Pyreneeën en Catalonië, tussen Spanje en Frankrijk, maar ook Schotland, Kroatië, Portugal en Griekenland. En binnenkort ook Noorwegen en Ierland. Iets (of veel) verder weg zullen de wonderen van Marokko, Rwanda, India, Zuid-Afrika, Japan en Nieuw-Zeeland aan de catalogus worden toegevoegd. Onder andere. Blijf op de hoogte!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Klant

Caribou Travel

Dienst

Network

Wij begrijpen het belang van aantrekkelijke visuele elementen die gerelateerd zijn aan de wereld van motorfietsen en grote open ruimtes om motorliefhebbers aan te trekken. Daarom creëren we pakkende ontwerpen die de geest van vrijheid en avontuur die gepaard gaat met motorrijden benadrukken.

Als ervaren ontwikkelaars streven we er ook naar om het opzetten en beschrijven van de verschillende aangeboden motorroutes gemakkelijk te maken. We creëren op maat gemaakte CMS-oplossingen die het encoderen van informatie vereenvoudigen, zodat u gemakkelijk routes, bezienswaardigheden en andere relevante details kunt beheren.

Onze expertise in PHP, HTML, CSS3 en jQuery stelt ons in staat om websites te programmeren die een optimale visuele ervaring bieden aan bezoekers. We besteden speciale aandacht aan ergonomie, intuïtieve navigatie en gebruiksvriendelijke interfaces om een aangename en vlotte gebruikerservaring te bieden.

Het optimaliseren van teksten en zoekwoorden staat ook centraal in onze aanpak om zoekmachineoptimalisatie te vergemakkelijken in verschillende zoekmachines. We zorgen ervoor dat de inhoud goed gestructureerd is, relevante zoekwoorden bevat en dat tags zijn geoptimaliseerd om de online zichtbaarheid van uw website te verbeteren.

Tot slot, met het oog op optimale zoekmachineoptimalisatie, creëren we een dynamisch sitemap-script om de indexering van uw website door zoekmachines te vergemakkelijken. Dit helpt de zichtbaarheid van uw website in zoekresultaten te verbeteren en de rangschikking te optimaliseren.

Neem nu contact met ons op om te praten over uw behoeften op het gebied van webontwikkeling voor de wereld van motorfietsen en grote open ruimtes. We zijn er om u een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan uw verwachtingen voldoet en u online laat opvallen.

Onze andere webprojecten

Ontdek onze andere website- en webapplicatieprojecten.